mobile logo

Ik ben – samen met Ellis – oprichter van Qidos. Mijn rol is verbinden in brede zin: de vraag van de opdrachtgever verbinden aan een project en de best passende teamleden daarbij, teamleden én opdrachtgevers onderling verbinden. Ik geloof sterk in samenwerken vanuit vertrouwen. Daarnaast ben ik natuurlijk op vele vlakken betrokken bij en met de andere teamleden en de projecten. Last but not least ben ik graag bezig met de continue ontwikkeling van Qidos; wat wordt belangrijk in de toekomst, waar bewegen we naar toe en welke aanpakken ontwikkelen we daarvoor?

Mijn talent
Mijn grootste talent is mijn ondernemerschap. Soms struikel ik daarbij en daar leer ik altijd weer van van. Ik houd van verbinding maken en ben goed in contact onderhouden met alle betrokken partijen. Daarbij vind ik het leuk om niet logische verbindingen te leggen waarbij je van tevoren niet weet wat het oplevert. Daarbij doe ik graag dingen; dus gewoon samen aan de slag. Ik praat ook graag met mensen die een andere visie op onderwerpen hebben, om ervan te leren en mijn horizon te verbreden.

Waarom Qidos
Ik ben de (klein)zoon van polderpioniers. Mijn vier grootouders waren de eerste lichting akkerbouwers in de Flevopolder. Er was niets anders dan vergezichten, riet en wat eerste infrastructuur. Een enorme vrijheid om je werk en leven zelf in te richten. Erop vertrouwen dat je het kon met het inzetten van je talenten. Pionieren. Dit zit in mijn DNA en is wat ik met Qidos wil zijn voor onze opdrachtgevers. Vrijheid, je talenten kennen en daarmee werken.

Trots op
Ik ben trots op de ontwikkeling van Qidos de afgelopen jaren. We groeien als team, we worden volwassener en we werken aan mooie opdrachten bij onze opdrachtgevers. Daarnaast ben ik trots dat we als Qidos met elkaar een goed werkende vorm hebben ontwikkeld van een netwerkorganisatie. Verbondenheid vanuit vrijheid. Het voelt heel passend bij wie ik ben en wie we zijn. Practice what you preach.

Wat bijna niemand weet
Ik speel mijn hele leven al piano en heb zelfs enige tijd overwogen daar mijn beroep van te maken. Op mijn 12e was ik pianist van een kinderkoor en in mijn studententijd in Groningen speelde ik onder meer bij de Drie Gezusters, op bruiloften en voor cateraars. In Den Haag was ik pianist in hotel Des Indes. Nu speel ik met heel veel plezier als 2e pianist bij zang- en theatergroep De Weduwen.


Blogs van Martijn de Wildt