Zo werken wij

Onze heartbeat: grote impact

Voor ons bestaat een duurzame en ontwikkelingsgerichte aanpak uit drie sporen. Deze versterken elkaar en hebben daardoor een grotere impact. Het is een conceptmatige aanpak met een duidelijke en herkenbare ‘heartbeat’; doorlopende interventies en prikkelende communicatie die je direct toe kunt passen in de praktijk!

trainingen – bijeenkomsten – trails – intervisie – APK

collegapodcast – workouts – talks- online microlearnings

opdrachten – feedbacktool – checks/tools – reflectiebuddy

De 6 principes van energie

In onze werkwijze nemen we de ruimte om vanuit andere perspectieven te kijken. Daarmee ontstaat veelal een aanpak die net even anders is dan de standaard. In ons denken en doen volgen wij hierbij onze 6 principes van energie:

Bomvol energie

Hoe meer energie, hoe groter de transformatie in organisaties. We brengen energie, kijken waar energie zit en maken energie los. 

Dos van samen

We werken altijd in co-creatie met jouw organisatie om samen de ruimte voor ontwikkeling te ontdekken. Hierbij verbinden we organisatieontwikkeling met gewenst gedrag, (persoonlijk) leiderschap en ontwikkeling van professionals.

Krachtig maakt prachtig

Mensen en hun talenten zijn altijd ons vertrekpunt. Wij maken talenten echt zichtbaar, zodat mensen bijdragen aan het succes van de organisatie.

Experimenteer-ruimte

We houden ervan om te experimenteren. We doen dit met een zelfbewuste en brede blik. We hebben een open houding, zijn gek op leren en komen concreet in actie.

Innovatieve concepten

Wij hebben geen standaardoplossingen, maar ontwikkelen aansprekende en uitnodigende concepten en instrumenten die passen bij jouw organisatie. Ze brengen op een energieke manier bewustwording en beweging in gang.

Succesvol overbodig

We ontwikkelen gedragen en duurzame oplossingen. We stimuleren dat een organisatie zo veel mogelijk zelf doet met als doel om ons uiteindelijk overbodig te maken.

De Ruimdenker zorgt voor een beetje ruimte in je mailbox!

Meld je aan voor de Ruimdenker