Zo werken wij

Onze heartbeat: grote impact

Voor ons bestaat een duurzame en ontwikkelingsgerichte aanpak uit drie sporen. Deze versterken elkaar en hebben daardoor een grotere impact. Het is een conceptmatige aanpak met een duidelijke en herkenbare ‘heartbeat’; doorlopende interventies en prikkelende communicatie die je direct toe kunt passen in de praktijk!

trainingen – bijeenkomsten – trails – intervisie – APK

collegapodcast – workouts – talks- online microlearnings

opdrachten – feedbacktool – checks/tools – reflectiebuddy

De 6 principes van energie

In onze werkwijze nemen we de ruimte om vanuit andere perspectieven te kijken. Daarmee ontstaat veelal een aanpak die net even anders is dan de standaard. In ons denken en doen volgen wij hierbij onze 6 principes van energie:

Bomvol energie

Ons werk geeft ons energie. We werken vanuit ons hart. We brengen energie, kijken waar energie zit en maken energie los. 

Dos van samen

We werken altijd in co-creatie met jouw organisatie om samen de ruimte voor ontwikkeling te ontdekken. Hierbij werkt de ontwikkeling van medewerkers door in de ontwikkeling van de organisatie.

Krachtig maakt prachtig

Mensen en hun talenten zijn altijd ons vertrekpunt. De organisatie zit in mensen, mensen zitten niet in de organisatie.

Experimenteer-ruimte

We houden er van om vanuit richtinggevende ruimte pragmatisch aan de slag te gaan. Doen en leren met een zelfbewuste en open houding.

Innovatieve concepten

Wij hebben geen standaard oplossingen, maar ontwikkelen aansprekende en uitnodigende concepten en instrumenten. Deze zetten op een energieke manier bewustwording en beweging in gang.

Succesvol overbodig

We stimuleren dat een organisatie zo veel mogelijk zelf doet met als doel om onszelf uiteindelijk overbodig te maken. Zo ontstaan gedragen en duurzame oplossingen.

De Ruimdenker zorgt voor een beetje ruimte in je mailbox!

Meld je aan voor de Ruimdenker