Zo werken wij

De 6 principes van energie

In onze werkwijze nemen we de ruimte om vanuit andere perspectieven te kijken. Daarmee ontstaat veelal een aanpak die net even anders is dan de standaard. In ons denken en doen volgen wij hierbij onze 6 principes van energie:

Bomvol energie

Ons werk geeft ons energie. We werken vanuit ons hart. We brengen energie, kijken waar energie zit en maken energie los. 

Dos van samen

We werken altijd in co-creatie met jouw organisatie om samen de ruimte voor ontwikkeling te ontdekken.  Hierbij verbinden we organisatieontwikkeling met de ontwikkeling van medewerkers.

Krachtig maakt prachtig

Mensen en hun talenten zijn altijd ons vertrekpunt. De organisatie zit in mensen, mensen zitten niet in de organisatie.

Experimenteer-ruimte

We houden er van om vanuit richtinggevende ruimte pragmatisch aan de slag te gaan. Doen en leren met een zelfbewuste en open houding.

Innovatieve concepten

Wij hebben geen standaard oplossingen, maar ontwikkelen aansprekende en uitnodigende concepten en instrumenten. Deze zetten op een energieke manier bewustwording en beweging in gang.

Succesvol overbodig

We stimuleren dat een organisatie zo veel mogelijk zelf doet met als doel om ons uiteindelijk overbodig te maken. Zo ontstaan gedragen en duurzame oplossingen.

De Ruimdenker zorgt voor een beetje ruimte in je mailbox!

Meld je aan voor de Ruimdenker