mobile logo

Ik werk als projectmanager en aanjager. Ik houd me bezig met communicatie in groter verband om projecten ‘verder’ te brengen. Daarbij communiceer ik met veel verschillende mensen. Projecten aanjagen, van de grond tillen, op gang brengen…….ik geniet ervan. Ook denk ik graag mee met HR over wat een project betekent voor de mensen op de werkvloer. Ik vind het heerlijk om mensen te enthousiasmeren, te raken. Dat lukt (bijna) altijd, ook door mijn eigen enthousiasme én doorzettingsvermogen. Een rol in acquisitie of als accountmanager ligt mij ook goed. Ik ben vasthoudend op een leuke manier en daardoor buig ik vaak een ‘nee’ toch om naar een ‘ja’. Om dat te bereiken bereid ik me altijd goed voor op wat ‘zij’ nodig hebben, niet op wat ik hen kan bieden.

Mijn talent
Ik ben van alle markten thuis. Een generalist die van alles een beetje weet. Omdat ik nogal perfectionistisch ben, verdiep ik me grondig in nieuwe uitdagingen en kom ik altijd goed beslagen ten ijs. Het enthousiasmeren en meedenken zijn ook talenten die ik altijd gebruik, het gaat als vanzelf door te benoemen wat de ander goed doet.

Waarom Qidos
We kwamen toevallig op elkaars pad. De vrijheid, verantwoordelijkheid en het enthousiasme waarmee Qidos werkt, sprak me zó aan dat ik mijn vaste baan opzegde en zzp’er werd zodat ik me bij het Qidos netwerk aan kon sluiten. Nooit spijt van. Naast vrijheid, vind ik er groei, kennis en verbinding.

Trots op
Ik ben altijd trots op projecten (voor Qidos, Werk&Mantelzorg, werkgevers, gemeenten, rijksoverheid) waar ik vanaf begin tot eind bij betrokken ben en dan iets tastbaars kan opleveren.

Wat bijna niemand weet
Ik ben dol op dieren en werk als vrijwilliger bij de Dierenbescherming. Ik coördineer de collecte in Noordwijk, werk in het asiel en laat honden uit voor mensen die dat (tijdelijk) zelf niet meer kunnen.


Blogs van Margreet Woessner