Flexibel werken: nu moet het

Succesvol Flexibel Werken implementeren?

Publicatie: e-book download

Het kabinet roept werkgevers op om werknemers zo veel mogelijk thuis te laten werken. Dat heeft impact op organisaties. Juist nu kun je als werkgever laten zien wat je waard bent voor je medewerkers. Hoe zorg je voor goede energie en balans nu werk en privé moeiteloos in elkaar overlopen? Welk type leiderschap is wenselijk? Hoe houd je medewerkers verbonden met elkaar? Hoe werk je op een goede manier digitaal met elkaar samen? Vaststaat dat er geen blauwdruk bestaat, elke organisatie verdient een maatwerk aanpak. Toch zijn er overeenkomsten die voor elke organisatie belangrijk zijn. En: er komt een post-coronatijd. Dan zal de balans tussen werken op kantoor of op afstand voor altijd veranderd zijn. Een gedragen visie en aanpak op flexibel samenwerken is daarom cruciaal – nu meer dan ooit. De Implementatiewijzer Flexibel Werken geeft volop inspiratie, aanpak en praktische handvatten.


De Ruimdenker zorgt voor een beetje ruimte in je mailbox!

Vorige     Volgende