mobile logo

In de eerste plaats voel ik mij moeder van twee zoons (2 en 5 jaar), genietend van ruimte en rust op het platteland, maar ook van sociale contacten met familie en vrienden. Wat mij typeert is mijn passie voor mensen en de organisaties en maatschappij die zij samen vormen.  Ik studeerde psychologie en onderzoek nog steeds het liefst menselijk gedrag en wat ze denken en voelen. Of ze nu de ‘rol’ van klant, consument, medewerker of spitsuurmoeder innemen; ik wil weten wat hen drijft!  Steeds vaker mag ik advies geven en ondersteuning bieden bij de ontwikkeling van mensen en organisaties. Hebben medewerkers bijvoorbeeld behoefte aan meer flexibiliteit, dan adviseer ik de organisatie in beleidsmatige aanpassingen om dit te realiseren.

Mijn talent
Ik ben oprecht geïnteresseerd in mensen en heb als doel iets bij te dragen met inzicht en/of inspiratie.  En dat kan én mag zonder jezelf té serieus te nemen. Het leven is soms al ingewikkeld genoeg! Verder ben ik analytisch en daarmee goed in het scheiden van hoofd- en bijzaken zodat ik de focus houd op de rode draad in het ‘verhaal’.

Waarom Qidos
Qidos voelde voor mij als ‘thuiskomen’. Ik vond er gelijkgestemden met hetzelfde doel; mensen ruimte geven. Samen bundelen we onze krachten om zowel individuen als organisaties sterker te maken door inzichten te verschaffen. Bij Qidos zien we dat de maatschappij een andere manier van werken nodig heeft. Starre structuren ‘werken’ niet meer. Samen verspreiden we die inzichten en laten we zien dat het ook anders kan.

Trots op
Ik ben trots op de mentale ruimte die ik zelf heb weten te creëren en de positieve gevolgen die ik daarvan nu ervaar. Want zowel privé als in mijn werk ervaar ik rust, liefdevolle relaties en een prettige werk-privé balans.

Wat bijna niemand weet
Dat ik het heerlijk vind om simpele tv te kijken. Say yes to the dress, Boer zoekt vrouw, Heel holland bakt, kom maar op! En ieder jaar verheug ik mij weer op twee uur keihard meehuilen met de All You Need Is Love kerstspecial (al bleek uit één van mijn onderzoeken dat ik zeker niet de enige ben!).


Blogs van Wies Kerkvliet