mobile logo

Ik werk als trainer en coach via Qidos onder andere vaak voor Werk&Mantelzorg. Deze organisatie is een initiatief van Qidos en Mezzo. Ik begeleid veel mantelzorgvriendelijke projecten, train en coach leidinggevenden op dit gebied. Door mijn nieuwsgierige aard wil ik altijd weten wat er speelt en door het werk bij W&M heb ik regelmatig contact met gemeentes en andere organisaties.

Mijn talent
Mijn grootste talenten zijn mijn enthousiasme en het verbinden van mensen, aan elkaar – aan organisaties. Ik merk dat een positieve mindset het leven leuker maakt én zorgt voor betere resultaten.

Waarom Qidos
Ik werk graag met/voor Qidos omdat Qidos over echtheid gaat. Eerlijk, betrouwbaar, geen fratsen. Qidos is authentiek en daardoor kan ik mezelf zijn.  Omdat ik zelf kan kiezen welke projecten ik doe, zet ik mijn talenten optimaal in. Daarnaast kan ik me bij Qidos verder ontwikkelen en leren. Dat authentieke spreekt me erg aan, het maakt Qidos onderscheidend.

Trots op
Ik werk graag resultaatgericht en ben een perfectionist. Daardoor ligt mijn lat heel hoog, iets kan altijd beter! Ik vind het dan ook moeilijk om ergens ‘trots’ op te zijn.

Wat bijna niemand weet
Ik heb al op jonge leeftijd prima leren samenwerken in een jeugdsymfonie orkest dat op redelijk hoog niveau speelde. Ik speelde klarinet. Hier kreeg ik mijn eerste ‘kippenvel’ momentje omdat iedereen vanuit het eigen talent samenwerkte aan iets prachtigs.