mobile logo

Ik ben projectmanager en onderzoeker. Onderzoeken is voor mij het allerleukste; een onderzoek ontwikkelen, data verzamelen en deze analyseren om tot de kern te komen waar steekhoudende conclusies aan verbonden kunnen worden. Het is als een trechter waar puzzelstukjes doorheen gaan die uiteindelijk tot kernverbindingen leiden. Ik heb onder andere onderzoek gedaan naar Duurzame inzetbaarheid, Flexibel werken en Werk & Mantelzorg.

Mijn talent
Mijn talent ligt bij dat onderzoeken – uitpluizen – categoriseren – verbanden leggen. Ik houd van de veelzijdigheid van een onderzoek. De eigen enquêtetool van Qidos is een belangrijk instrument en is een vast onderdeel van mijn Qidos werk.

Waarom Qidos
Ik vind Qidos een mooie organisatie met een mooi gedachtengoed, een duidelijke visie en interessante projecten. Qidos is onderscheidend en heeft een fijn en uniek team. Samenwerken met Qidos rust voor mij op vijf woorden: veelzijdigheid, vernieuwend, vrijheid, verbondenheid en vertrouwen.

Trots op
Trots ben ik op meerdere projecten, maar vooral op de omvangrijkere onderzoekstrajecten. Ik ben ook trots op de unieke en lange samenwerking met Qidos. Het is een cadeau om zo te mogen (samen)werken!

Wat bijna niemand weet
Er zijn maar weinig mensen die van mij weten dat ik veel van mij energie uit sporten haal. Eerst was dat vooral hockey, maar sinds ik enige tijd ben ik ook veel op de tennisbaan te vinden.