mobile logo

Ik heb met veel plezier bij multinationals gewerkt op grote veranderprojecten in verschillende landen en business onderdelen. Inmiddels ben ik ondernemer en dat past me nog beter! Mijn ideale rol is een combinatie van denken & doen; praten & schrijven; analyseren & inspireren; delen & leren; creëren & uitvoeren. Afwisselend, maar altijd met focus.

Mijn talent
Projecten zijn vaak lastig, met vooral veel aandacht om tijdig en binnen budget op te leveren. Ik kan je project vertalen naar wat het betekent voor je organisatie, met oog voor de mensenkant van de verandering. Dat is leuk om te doen, maar het geeft je project ook 90% meer kans van slagen. Ik bied een eigen-zinnig perspectief. Liefst met een vleugje humor omdat ook veranderen leuk moet blijven!

Waarom Qidos
Qidos is een mooie mix van mensen en opdrachtgevers die in bijzondere combinaties bij elkaar komen. Ik verleg mijn grenzen en kan tegelijkertijd werken vanuit mijn eigen ervaring en persoonlijkheid.

Trots op
Het project bij de Vereende. Dit staat symbool voor hoe we werken als Qidos. De vraag die bij ons werd neergelegd was afgebakend en gericht op het herzien van Flexibel werken. Tijdens gesprekken met medewerkers en management kwamen meer thema’s naar voren en we kregen de ruimte om daarmee aan de slag te gaan. Dat leidde tot een cultuurtraject met een eigen naam, een actieve groep ambassadeurs en een menukaart aan trainingsmogelijkheden voor medewerkers, gekoppeld aan de nieuwe propositie in de markt. Al naar gelang het onderwerp haakte een andere Qidos collega aan, om expertise en enthousiasme te delen. Ik kijk met trots terug op onze aanpak en wat we bereikt hebben.

Wat bijna niemand weet
Als tiener verslond ik aan het zwembad op de camping de boeken van Simenon, over de norse commissaris Maigret. Sindsdien droom ik over het schrijven van een boek. Op een stoffige zolderkamer, met uitzicht over de daken van Parijs en elke dag om vier uur een pastis. In zo’n kamer woonde ik als student een jaar, dat boek is (nog) ongeschreven.