mobile logo

Ik adviseer veranderende organisaties in het echt laten werken van Human Resources. Hoe mobiliseren we talent en hoe laten we alles goed samenwerken? Wat is er nodig om de juiste persoon op de juiste plek te krijgen? Hoe optimaliseren we de HR processen? Weten we elkaar te vinden en optimaliseren we de processen wel echt? Hoe veranderen we gedrag? Het is mijn passie om dergelijke vraagstukken boven tafel te krijgen en daar een helder advies over te geven.  Daarnaast ben ik projectleider, procesbegeleider, partner, moeder, dochter en vrijwilliger.

Mijn talent 
Mijn unieke talent is het opzetten en uitvoeren van veranderprogramma’s binnen HR in complexe organisaties. Ik ben goed in het ontdekken van de kracht in mensen en organisaties en vanuit die kracht te versterken, veranderen, verbindingen te leggen en doelen te bereiken.

Waarom Qidos
Qidos staat voor mij voor verbinding tussen maatschappelijke ontwikkelingen en vernieuwing in werk, daar draag ik graag aan bij. Daarnaast werk ik met veel (werk)plezier met de collega’s en partners van Qidos. Naar mijn idee is dat de sleutel van succes om goede resultaten te bereiken voor klanten. Qidos is ook altijd op zoek naar een stapje extra voor onze klanten; deze creativiteit, ambitie en verrassing houden mij scherp en lever ik graag aan klanten.

Trots op
Ik ben trots op mensen die zichzelf verrijken met nieuwe inzichten en vaardigheden; op de mensen met wie ik werk (klanten, collega’s) en op onze kinderen.

 Wat bijna niemand weet
Dat ik als klein meisje danseres wilde worden in een showballet, ik vond dat er zo fascinerend en mooi uitzien. Iedereen in de maat, alles beweegt en samen vormt het een geheel. Helaas had ik weinig talent voor dansen, maar nog steeds geniet ik van grote groepen of een organisatie de beweegt als een geheel!