mobile logo

Een fantasierijke en creatieve visionair, die voor de meeste mensen een bron van inspiratie is. Ik houd ervan mensen in beweging te krijgen. Een trainende coach met ruim 10 jaar ervaring in het werken met teams en individuen. Elke stap is erop gericht bij deelnemers hun bewustzijn te vergroten zodat ze dichter bij hun authenticiteit komen en de perceptie kunnen aanpassen. Inzicht is slechts het begin, mijn manier van werken is zodanig praktisch dat het toepassen van- en oefenen met die inzichten veel ruimte krijgt. Ik werk graag samen met een team, ook in voorbereiding en afstemming. Geen kant en klare programma’s, altijd maatwerk en veranderbaar in het hier-en-nu als dat gewenst is.

Inzet van specifieke methoden of werkwijzen
Het belangrijkste element dat ik hanteer is ‘met oprechte aandacht in het moment aanwezig zijn’. Denken en voelen krijgen beide aandacht. Achtergrond: Gestalt – Energetisch werken – Familie- en organisatieopstellingen (Hellinger) – Systemic Rituals  (Van Kampenhout)  – kan werken met Insights – sjamanistische wijsheden en invloeden (zoals in de film  Down to Earth)

Mijn talent
Liefdevol, geduldig, confronterend en resultaatgericht. Ik breng positieve energie en ben in staat te inspireren en te motiveren op een samenbindende wijze. Mijn nieuwsgierige aard drijft me constant op zoek te blijven naar het nieuwe, het verrassende en waar nodig mét behoud van het bestaande en het vertrouwde.

Waarom Qidos
Qidos omdat ik hier niet alleen anderen, maar ook mezelf kan en mag ontwikkelen. Samen met een diversiteit aan mensen – maar met een gezamenlijke drive – is voor mij de allermooiste manier om te werken.

Trots op
Managementteam van Bibliotheek Eindhoven, Train-de-trainer Ambiq en 9292,  opstellingenworkshop Verbond van Verzekeraars, Intervisietrajecten Enexis, Programma Talent en Bezieling met individuele inschrijving.

Wat bijna niemand weet
Ik reis graag om mijn nieuwsgierigheid te voeden en ik heb een eigen atelier waar ik met heel veel plezier werk aan tekeningen en beelden. Ik volg regelmatig opleidingen en cursussen, ben gek op mijn vrienden en vriendinnen, ga vaak uit eten.


Blogs van Karin Lombarts