mobile logo

Ik ben Floor, woon met mijn geliefde Peter en onze geliefde dochters Amber en Roos in Driebergen. Ik ben coach, trainer en ondernemer. Naast werkzaam te zijn binnen het netwerk van Qidos, coach ik, geef ik trainingen en verzorg ik mini-retraites voor vrouwen (Tara.nu). Ook ben ik initiatiefneemster van zelfbewustzwanger.nl en bouw ik verder om cliëntparticipatie in de geboortezorg goed van de grond te krijgen in Nederland. Ondernemer ben ik niet alleen op werkvlak. Ik onderneem ook veel avontuurlijke verre reizen met onze dochters of alleen.

Mijn talent
Verbinden met mensen, echt raken. Letterlijk én figuurlijk aanraken. Ont-roeren. Gepassioneerd. Enthousiast. Inspirerend. ‘Believer’ in mensen en mogelijkheden.

Waarom Qidos
Vrijheid in verbondenheid. Vrijheid vanuit zelfstandigheid. Verbondenheid vanuit echte connectie, zowel met elkaar als team als met de klant waarmee we samenwerken. Dat geeft me (onder)steun(ing) om mezelf te ‘stretchen’ en het beste van mezelf te geven. Daardoor bereiken we met klanten dat we 1 +1 =meer dan 10 realiseren. Echte impact, duurzaam.

Trots op 
Ik heb het met een crowdfunding campagne voor elkaar gekregen om met een team van top zorgprofessionals een online empowermentprogramma voor zwangeren en hun partners te lanceren. Inmiddels namen er al vele honderden vrouwen aan deel en hebben zij ervaren dat zelfbewust zwanger zijn en baren bijdraagt aan een bevallingservaring waar met trots en bekrachtigd zelfvertrouwen op wordt teruggekeken. Met Qidos bij CAK  met het ‘Sterk in je werk!’ programma invulling gegeven aan het thema duurzame inzetbaarheid. De deelnemers gingen aan de slag om werk te maken van hun talent,  hun potentieel te laten stromen, het lef om de uitdagingen aan te gaan om duurzaam inzetbaar te zijn en blijven.

Wat bijna niemand weet
Ik ben ook beeldhouwer. In marmer, graniet, travertijn en brons geef ik uitdrukking aan het duet dat ik ervaar tussen mijn innerlijk en het materiaal, om het in een vorm te delen met de buitenwereld. Beeldhouwen is voor mij als deze spreuk: there is no way to happiness, happiness is the way. Oftewel, het genieten van het proces van het duet is waar het geluk stroomt, het draait niet om het eindresultaat. Dat is een leuke bonus.


Blogs van Floor Molkenboer