mobile logo

Ik ben – figuurlijk gesproken – een spons. Ik wil altijd nieuwe dingen leren en ervaren. Dat doe ik door de mogelijkheden die op mijn pad komen, te benutten. Maar ook door veel boeken te lezen over allerlei onderwerpen en daarvan te leren. Ook ben ik graag op creatieve manieren bezig om bewustwording te creëren, om dingen ‘op te schudden’. Ik houd letterlijk en figuurlijk van beweging; het is dus volkomen logisch voor mij dat ik me vooral richt op vitaliteit en duurzame inzetbaarheid.

Mijn talent
Dat is mensen raken, energie geven, hen enthousiasmeren. En óók zelf openheid geven en gevoelige snaren raken. Diepgang in combinatie met speelse elementen vormen voor mij de perfecte combinatie.

Waarom Qidos
De visie van Qidos past bij mij als een maatwerk jas en samen kunnen we die veel beter uitdragen dan ik dat alleen zou kunnen. De Qidossers houden me scherp en het is fijn dat er bij Qidos ruimte is om te experimenten én fouten te maken. Ik sta helemaal achter de drie thema’s; Krachtige mensen, Verbindend Leiderschap en Bewegende organisaties. Ik geniet ook van de diversiteit van Qidos, terwijl we toch verbonden zijn met elkaar. Qidos creëert ruimte om toegevoegde waarde te leveren.

Trots op
Ik heb ik het verleden bewust mijn eigen pad gekozen en soms was daar een sprong in het diepe voor nodig om dat te doen en mijn gevoel te volgen. Vanuit mijn fascinatie voor groei en ontwikkeling, mijn nieuwsgierigheid én voorliefde voor creatieve werkvormen, ontwikkelde ik een interactieve vitaliteitsvideo met daarin een serious game. Mensen die dit spelen, krijgen inzicht in hun eigen energieniveau.

Wat bijna niemand weet
Ik houd van avontuurlijke dingen; actiefilms, superheldenfilms. Ik heb body combat groepslessen gegeven, gedoken, en een parachutespring diploma waarmee ik zelfstandig mag ‘springen’. Het laatste avontuur was Zeemeerminzwemmen, in een pak met één flipper net zoals een ‘echte’ zeemeermin. Het lijkt me ook ontzettend leuk om eens stuntvrouw te mogen zijn in een film.