mobile logo

Ik ben – samen met Martijn – oprichter van Qidos en heb actief en met veel plezier en inzet bijgedragen aan de ontwikkeling van Qidos.  Toch knaagde er iets de laatste jaren….mijn droom om een medisch vak uit te gaan oefenen. Enkele jaren geleden besloot ik de sprong te wagen en die droom waar te maken. Na een jarenlange studie heb ik nu mijn eigen praktijk als mesoloog. Die carrièreswitch past overigens prima bij de visie van Qidos, want we geloven niet in vastgeroeste loopbanen. Vanuit mijn nieuwe vakgebied blijf ik toch betrokken bij Qidos omdat gezondheid en vitaliteit terug komen bij diverse maatschappelijke thema’s. Zo ben ik bezig met het vormgeven van de pijler ‘Vitaliteit’ binnen onze inzetbaarheidsprogramma’s.

Mijn talent
Mijn grootste talent is mijn analytisch denkvermogen; hoofd- en bijzaken van elkaar kunnen scheiden, oog en oor voor oorzaak en gevolg. Het gaat bij mij altijd om het geheel, het totaalbeeld. Dat is ook in de mesologie, alles staat in verbinding met alles. Geen symptoombestrijding, maar zoeken naar de oorzaak; het moet allemaal kloppen. Verder kenmerkt mij dat ik heel graag met passie werk aan de dingen waarmee ik bezig ben; ik ben heel gedreven en doe mijn werk graag heel goed!

Waarom Qidos
Het is een prachtige organisatie die zich bezighoudt met maatschappelijke vraagstukken en vaak als trendsetter een thema bespreekbaar maakt. Ik vind het ook mooi dat bij Qidos zoveel zelfstandigen op talent samenwerken om met elkaar mooie dingen te creëren. Hoewel ik nu alleen nog zijdelings bij Qidos betrokken ben, blijft het toch altijd een beetje mijn ‘kindje’.

Trots op
Ik ben ontzettend trots op ons als gezin. Trots op hoe we werk en privé combineren in de verschillende levensfasen. Qidos, een lange studie en nu een praktijk. We creëren de ruimte om richting te geven aan ons eigen leven en aandacht te geven aan datgene wat wij belangrijk vinden in ons leven. We combineren het gezinsleven met twee bedrijven en houden toch aandacht voor elkaar. Er is liefde en daar geniet ik iedere dag intens van.

Wat bijna niemand weet
Ik ben een heel fanatieke hockeykeeper, supergaaf om te doen. Snel reageren, lekker explosief uit mijn doel komen, slidings maken en duiken. Elke wedstrijd vind ik weer spannend. Ook dit wil ik goed doen, want een fout van de keeper heeft direct gevolgen voor het team.


Blogs van Ellis Meenks