mobile logo

Als journalist/tekstschrijver/eindredacteur én communicatie-adviseur schrijf en redigeer ik teksten over allerlei onderwerpen, voor zowel print als online media. Daarnaast geef ik (ook ongevraagd) graag advies; wat is voor de doelgroep en het doel de beste manier van communiceren: intranet, een flyer, een informatieve bijeenkomst, een nieuwsbrief, een artikel, het personeelsblad? Heerlijk om daar met een opdrachtgever over te brainstormen en nog fijner als ik het plan dan zelf uit mag voeren. Dat geldt ook voor het inzetten van social media. Mijn specialiteit is duidelijke taal, ik elimineer vakkundig elk overbodig vakjargon en het wollige taalgebruik dat ik nog steeds tegenkom.

Mijn talent
Ik kan ontzettend goed luisteren en hoor ook wat er niet hardop gezegd wordt. Die eigenschap vormt samen met mijn ervaring in doelgroepgericht werken de basis van mijn werkzaamheden. Bij opdrachtgevers waar ik al langere tijd voor werk (zoals Qidos) heb ik meestal aan een half woord al genoeg.

Waarom Qidos
Voor mij is Qidos veel meer dan een opdrachtgever waar ik met ontzettend veel plezier voor werk. Ik maak al jaren deel uit van het team. Ik voel me echt gezien door de andere Qidossers en mag gevraagd én ongevraagd advies geven. Mijn talenten worden hier echt gewaardeerd. Vrijheid en verbondenheid – die woorden horen bij Qidos én bij mij.

Trots op
Ik ben trots op de interviews voor de nieuwsbrieven, de webteksten, de boekjes, de geredigeerde teksten, maar bovenal op de manier waarop we bij Qidos samenwerken! Zoveel verschillende mensen/talenten die zich samen inzetten om tot het beste resultaat te komen.

Wat bijna niemand weet
Om mijn hoofd leeg te krijgen en de creatieve flow te stimuleren, rijd ik heel graag rond op mijn Harley Davidson. Soms een rondje in de regio, maar het liefst wat verder weg. Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk, Griekenland, Italië, Denemarken, Zweden, Engeland en Schotland heb ik op die manier al verkend. Ik heb geen ‘bucket list’, wel een ‘bike it’ list en daar staan nog heel wat landen op!