mobile logo

Q-lab

Welkom in onze speeltuin

Ook mee denken en mee doen? Dat kan! Speciaal voor dat doel hebben we het Qidos Lab opgezet. We houden van speels, van experimenteren, van nieuwe dingen uitproberen en van ons steentje bijdragen aan maatschappelijke thema’s. En dat doen we het liefst in samenwerking met anderen.

In de afgelopen jaren hebben we al een mooi aantal nieuwe initiatieven ontwikkeld, zelfstandig of samen met partners. Maar er is altijd ruimte voor nieuwe projecten. Heb je een idee of plan, of wil je iets nieuws uitproberen voor jouw organisatie? Qidos ontwikkelt graag met je mee! Zo delen we onze kennis en expertise, en inspireren we anderen om ook mee te doen.

Wil je meer weten, op de hoogte blijven van de activiteiten in het Qidos Lab, of partner worden? Neem contact op met Martijn, en wie weet is dit het begin van een mooie samenwerking!

Werkende mantelzorgers blij met mantelzorgvriendelijke organisatie

Het platform www.werkenmantelzorg.nl is een gezamenlijk initiatief van Qidos en Mezzo. Werk&Mantelzorg heeft als doel een mantelzorgvriendelijk arbeidsklimaat te creëren binnen organisaties.

Direct bruikbare informatie en inspiratie

Een online platform waar we kennis van en ervaringen met flexibel werken delen. We helpen organisaties door mogelijke aanpakken te delen en bieden inspirerende praktijkvoorbeelden en tips waar u direct mee aan de slag kunt.

Een ontdekkingsreis naar houdbaarheid van u en uw medewerkers

Organisaties veranderen snel. Hoe houdbaar zijn uw mensen? Hoe zorgt u ervoor dat ze zich blijven ontwikkelen en nog jarenlang waarde blijven toevoegen aan uw bedrijf? Qidos ontwikkelde samen met Jeroen Busscher de Onbeperkt Houdbaar Incompany Experience: geen opleiding, geen training, geen workshop, maar een out of the box ontdekkingsreis die iedereen wakker houdt.

Inzet van talent en enthousiasme

Betrokken Tijd is het Qidos MVO initiatief. We zetten onze talenten en enthousiasme in voor maatschappelijke organisaties en goede doelen. Daarbij zoeken we samenwerking met onze leveranciers en opdrachtgevers. Betrokken Tijd is onze invulling van donateurschap en vrijwilligerswerk: niet met geld of hand- en spandiensten, maar met eigen expertise.

Omdenken over leven en werk

Loopbaanflexibiliteit is een belangrijke oplossing voor duurzame inzetbaarheid, doorstroming van talent en langer doorwerken. Erover praten volstaat niet langer, er moet nú iets gebeuren.

Ook afstuderen bij Qidos?

Qidos biedt studenten van de Hogeschool Utrecht regelmatig de mogelijkheid hun (afstudeer)project bij Qidos vorm te geven. De studenten gaan aan de slag met een actueel vraagstuk betreffende ‘mens en werk’. Voor Qidos en haar relaties volgen mooie inzichten en inspiratie van een jonge generatie, een mooie en inspirerende samenwerking!