mobile logo

- Case -

Nieuwe manier van werken

Marije Huurdeman, projectmanager Het Nieuwe Werken, Eneco

“Zowel de trainers van Qidos als wij hebben met ontzettend veel plezier samengewerkt in dit project.”

Eneco wilde graag een e-experience en interactieve workshop om medewerkers te enthousiasmeren en voor te bereiden op de overgang naar een nieuw kantoor en het Nieuwe Werken. Het uitgangspunt was dat iedereen de kans moest krijgen om te ervaren wat oplossingen én knelpunten kunnen zijn.

Qidos werkte nauw samen met het Eneco projectteam bij het ontwikkelen van een e-experience (virtuele rondleiding door het nieuwe kantoor) als voorbereiding op de ‘powerworkshop’. In totaal zijn er ruim vijftig workshops van een dag gegeven. Daarnaast was er het ‘werkplekspel’ waar medewerkers de praktische kanten van activiteit gerelateerd werken, oefenden.

Door de e-experience en de powerworkshops raakten medewerkers enthousiast, betrokken en voorbereid op de overgang naar een nieuwe manier van werken. Alle medewerkers van Eneco verhuisden in maart naar het nieuwe kantoor.

Marije Huurdeman, projectmanager Het Nieuwe Werken; “Zowel de trainers van Qidos als wij hebben met ontzettend veel plezier samengewerkt in dit project.”


Meer cases