mobile logo

- Case -

Sterk in je Werk & Merk

Hanny Geerts, HR manager, De Vereende

“Qidos leverde geen kant-en-klaar plan, maar zorgde voor maatwerk dat echt bij de Vereende past.”

De Vereende – specialist in het verzekeren van bijzondere zaken – zocht naar een programma om flexibiliteit en continue ontwikkeling van de medewerkers te vergroten én de organisatie duidelijker te positioneren. Qidos ontwikkelde in samenwerking met de Vereende een programma om de gestelde doelen te behalen.

Het begon als een project Flexibel Werken, maar groeide organisch uit tot een veelomvattend traject ‘het Cultuurtraject’. Dit werd al snel omgedoopt tot Ways of Working (WOW) en omvatte een cultuurkompas met de vraag wat medewerkers nodig hebben om zichzelf te ontwikkelen. Dat resulteerde in trainingen en workshops, aangeboden via het online ontwikkelplatform MyQi.

WOW resulteerde in een groter teamgevoel en meer zelfvertrouwen dat doorwerkt in de herpositionering van de organisatie. Het zorgde daarnaast voor ambassadeurs die zich blijvend inzetten voor de verdere ontwikkeling van medewerkers.

Hanny Geerts, HR manager: “Qidos leverde geen kant-en-klaar plan, maar zorgde voor maatwerk dat echt bij de Vereende past. Ik geef de samenwerking en uitvoering een dikke 9.”


Meer cases