mobile logo

Zes keer inspiratie!

Door: Qidos

De combinatie van arbeid en zorg, is én blijft een hot item in werkend Nederland. Het is voor velen van ons een uitdaging om die balans te vinden en te behouden. Het is ook een thema dat al sinds het bestaan van Qidos op de agenda staat. Nog sterker zelfs; het is de oorsprong van onze naam. Qi staat voor energie en dos voor balans. We vinden het thema nog steeds ontzettend belangrijk en pleiten dan ook onafgebroken voor een andere kijk op arbeid en zorg door deze twee geleidelijker over de levensloop te verdelen (meer lezen over loopbaanflexibiliteit).

Investering en opbrengst

In opdracht van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid maakten we enige tijd geleden de HR-scan en website zorgvriendelijk.nl en onlangs kwam de vraag of we de site uit konden breiden met cases van organisaties die werk maken van het verbeteren van de werk-zorg balans voor hun medewerkers. Dat resulteerde in zes aansprekende cases waar ook te lezen is hoe zij het aanpakken, wat zij investeerden en wat de opbrengsten zijn.

KPN Het Nieuwe Leven en Werken

BAR-organisatie Aandacht voor elkaar

Elver Lage drempel om werk-privé balans bespreekbaar te maken

Frontmen Medewerkers zijn belangrijker dan klanten

KLM Medewerkers versterken voor goede werk-privé balans en Werken

Vitens Sterk in je Werk!

Lees de verhalen en bekijk de genomen acties, investeringen én opbrengsten!

Terug naar overzicht

Meer blogs