mobile logo

Beweegt jouw organisatie al?

Door: Qidos

In de snel veranderende wereld moet je als organisatie wendbaar zijn om mee te kunnen met die veranderingen. Dat is op zich niets nieuws. Toch is het voor veel organisaties een uitdaging om  zichzelf flexibeler in te richten. Om die organisaties op weg te helpen, bundelden wij onze eigen ervaringen en inzichten in het e-book ‘Bewegende Organisaties’. De basis van een bewegende organisatie is ons 6V model. In het boek geven we je nog meer concrete handvatten zodat ook jouw organisatie een wendbare organisatie kan worden.

 

 • #1

  Visie

  Van doel naar bedoeling

 • #2

  Vorm

  Van hark naar flexibel

 • #3

  Vaardigheden

  Van functie naar talent

 • #4

  Verbinding

  Van gesloten naar open

 • #5

  Vertrouwen

  Van controle naar autonomie

 • #6

  Values

  Van winst naar waarde

 

Geen blauwdruk
Er bestaat geen blauwdruk voor de ‘beste’ manier van organiseren. Wel zijn er ‘andere’ manieren. We maken in het boekje inzichtelijk hoe een bewegende organisatie snel in kan spelen op veranderende omstandigheden en wijzigingen in de markt en waarom dat belangrijk is. Het 6V model is bedoeld als leidraad voor meer flexibiliteit in je organisatie. Reorganiseren is uit, bewegend organiseren is in.

Kortom; we delen onze visie, manier van werken en inzichten en hopen je daarmee te inspireren. Hier vind je de online versie. Wil je dit boek op papier? Vul dan even je gegevens in op dezelfde pagina. Voor je het weet ligt ‘Bewegende Organisaties’ op je deurmat.

 

Terug naar overzicht

Meer blogs