mobile logo

Qidos 'Nieuwe Stijl'

Door: Martijn de Wildt

Krachtige mensen, Verbindend leiderschap en Bewegende organisaties zijn voor Qidos woorden van ‘nu’ die ons drijven, inspireren en enthousiasmeren. Het zijn thema’s waar we blijvend aan bij willen dragen.

Martijn de Wildt zegt: “Werken vanuit vrijheid en talenten is ons fundament en we hebben daarom ons verhaal op de website aangepast. Nu sluit het weer prima aan bij ons en bij wat we doen.”

Al nieuwsgierig naar onze website ‘Nieuwe Stijl’?
U vindt er onder andere:

Natuurlijk zijn wij ontzettend trots op de nieuwe site die u een prima eerste indruk geeft van ons, wie we zijn en wat we doen. Maar veel liever nog ……ontmoeten we u persoonlijk om te bespreken hoe we samen met u in uw organisatie mens en werk kunnen versterken!

 

Terug naar overzicht

Meer blogs