mobile logo

Maak ruimte voor Krachtige Mensen

Persoonlijke ontwikkeling

Trainingen, tools en trajecten voor medewerkers

Hieronder vind je een aantal recente cases en voorbeelden van ontwikkeltrajecten en tools voor medewerkers.
Benieuwd naar onze visie op het thema ‘Krachtige mensen’? Lees verder

Sterk in je Werk!

Ontwikkeltraject voor medewerkers met groepsbijeenkomsten en online leer- en ontwikkelomgeving.

Bekijk Sterk in je Werk!

MyQi

De online leeromgeving van Qidos, ter ondersteuning van individuele leerprocessen.

Leer over MyQi

Jouw APK

Programma voor ontwikkeling en reflectie van medewerkers. Liggen ze nog op koers?

Leer meer over Jouw APK

Feedbacktool

Een tool die medewerkers uitnodigt om gericht feedback te vragen aan de mensen om hen heen.

Lees verder

Krachtige mensen

Krachtige mensen kennen hun eigen gebruiksaanwijzing, en handelen daar ook naar. In plaats van met de stroom mee te drijven, nemen ze actief deel aan het vormgeven van hun werkende leven. Ze durven out of the box te denken, geven hun voorkeuren en grenzen aan, respecteren de voorkeuren en grenzen van anderen, en faciliteren zichzelf om hun beste werk te leveren. Op die manier halen ze veel voldoening en echte arbeidsvreugde uit hun werk. Bovendien brengen ze dynamiek in hun omgeving: cruciaal voor bewegende organisaties.

Bij Qidos geloven we dat iedereen een krachtig mens in zich heeft, en we moedigen iedereen aan die versie van zichzelf de ruimte te geven. Vanuit deze visie kijken we naar trends in de HR wereld. Thema’s als duurzame inzetbaarheid, flexibel werken, het nieuw organiseren en persoonlijk leiderschap: ze gaan allemaal over krachtige mensen.

In onze trainingen geven we graag ruimte aan de ervaring en talenten van onze eigen krachtige mensen. Over de jaren heeft ons team tienduizenden ontmoetingen gehad, met unieke individuen in hun specifieke context. We hebben heel veel echte mensen gezien, die echte emoties delen. Al die gesprekken en ervaringen nemen we mee in onze trainingen. Daar creëren we een open, veilige sfeer waar mensen hun verhaal kunnen delen. Je bent van harte welkom!

Onze andere thema's