mobile logo

Word ook een Bewegende organisatie

Nieuw organiseren

Duurzaam dynamische oplossingen voor bedrijven

Geen organisatie is hetzelfde, dus onze programma’s op dit gebied zijn altijd afgestemd op een specifieke vraag. Bijvoorbeeld: hoe organiseer je flexibiliteit zonder je stabiliteit te verliezen? Hoe laat je je mensen vrij zonder dat de samenhang eronder lijdt? Hoe stop je met controleren zonder dat je je grip kwijt raakt? Om je een indruk te geven van onze aanpak hebben we hier wat recente cases op een rij gezet.

E-book Bewegende organisaties

Geeft concrete handvatten om jouw organisatie wendbaarder te maken.

Lees e-book

Bewegende organisaties

Dynamiek en diversiteit voorkomen dat je organisatie vastroest en stagneert, waardoor je soepel kunt meebewegen met de wereld. Een bewegende organisatie loopt niet achter de feiten aan, maar blijft zichzelf doorlopend opnieuw uitvinden. Dat vraagt om interesse, nieuwsgierigheid, een vinger aan de pols, en de bereidheid om constant in dialoog te blijven met mensen binnen en buiten de organisatie.

Qidos streeft er al jaren naar zo’n bewegende organisatie te zijn. Kan jouw organisatie wel wat meer dynamiek gebruiken? We delen graag onze inzichten met je! Leg Qidos jouw specifieke vraag of wens voor, en we ontwikkelen een aanpak op maat.

Uiteraard verliezen we de actuele thema’s in HR niet uit het oog. Wil je aan de slag met flexibel werken, duurzame inzetbaarheid, of nieuw organiseren? We analyseren je organisatie en bepalen wat de meest bruikbare aanpak is. Daarbij gaan we uit van het door ons ontwikkelde 6V-model, maar vooral: van de unieke individuen die jouw organisatie rijk is.

Onze andere thema's