mobile logo

Geef je krachtige mensen Verbindende Leiders

Leiderschapschapsontwikkeling

Ontwikkeling op maat voor leidinggevenden

Zelf leiding geven aan je leiderschapsontwikkeling: bij Qidos geloven we daar in! Bekijk de cases hieronder voor inspiratie. Neem ook gerust een kijkje bij de trainingen en tools die we voor Krachtige mensen ontwikkeld hebben. Verbindende leiders zijn tenslotte ook Krachtige mensen.

Verbindende leiders

Wil je krachtige mensen in je organisatie? Dan heb je verbindende leiders nodig. Leiders die een heldere koers uitzetten voor en met hun medewerkers, en die hun team weten te motiveren en te faciliteren in de juiste richting. Leiders die weten wat de context vraagt om succesvol te blijven, en de verbinding naar de juiste mensen weten te maken om continuïteit te waarborgen.

Zo’n type leider is niet bezig met het ‘managen’ van ‘human resources’, maar ziet persoonlijk contact en verbinding als een kerntaak. Met medewerkers, met opdrachtgevers en klanten, en met de rest van de wereld. Een verbindende leider gaat op zoek naar de juiste randvoorwaarden voor zijn of haar team, binnen en buiten de organisatie.

Het team van Qidos heeft alle kennis en ervaring in huis om een authentiek en passend leiderschapstraject te ontwikkelen voor jouw organisatie. We leggen je leidinggevenden geen vast programma op, maar kijken samen met hen waar ze in willen investeren.

Onze andere thema's