mobile logo

Aanbod

Diensten & producten

Qidos ontwerpt en ontwikkelt doelgroepgerichte programma’s voor organisaties, leidinggevenden en medewerkers. Doel: het versterken van mensen in hun werk!

Met dat doel voor ogen, bieden we maatwerk aan elke opdrachtgever rond thema’s als persoonlijke effectiviteit, leiderschap, duurzame inzetbaarheid en flexibel werken. Ons aanbod verandert regelmatig door nieuwe inzichten en ontwikkelingen; het doel blijft echter hetzelfde.

Ons aanbod op 3 gebieden

Incompany trainingen & opleidingen

Toptrainers en een sterk programma met (online) tools, zorgen voor uitstekende resultaten. ‘Sterk in je Werk!’ voor medewerkers, verbindend leiderschap en samenwerken bij Het Nieuwe Werken zijn daar voorbeelden van.

Advies & Implementatie

Graag zetten wij onze kennis en expertise in bij trajecten. Dat kan onder andere bij het opzetten van een programma duurzame inzetbaarheid, het invoeren van nieuwe manieren van werken of nieuwe manieren van organiseren.

Interactieve online tools

De interactieve online tools van Qidos versterken de ontwikkeling van medewerkers, leidinggevenden en organisatie. We beschikken al over het online leerplatform MyQi, 365 dagen feedback tool, E-learnings en persoonlijke inzetbaarheidsscan. Deze tools zijn op maat in te zetten.

Onze leerprincipes

  • Anders kijken biedt nieuwe perspectieven
  • Leren doe je het best vanuit een positieve en waarderende benadering
  • Leren doe je van en met elkaar
  • Leren doe je door te ervaren
  • Werk en leren zijn met elkaar verbonden
Flexibel werken

Succesvol
Flexibel Werken
implementeren?

Download onze whitepaper